OVAJ NAPITAK UNIŠTAVA OPASNU HELIKO BAKTERIJU: Nestaje u trenu uz pomoć ove prirodne smjese

Zdravlje i ljepota
PODIJELITE SA PRIJATELJIMA!!!

Sastojci koji će vam trebati da napravite ovu čudesnu mješavinu su lako dostupni

Kao što se ispostavilo, postoji “nesrećna” bakterija koja uzrokuje gastritis, peptički ulkus i mnoge druge gastrointestinalne bolesti. Dali su joj nadimak “nesrećna bakterija” zbog toga što je veoma otporna i sposobna da opstane u ekstremno nepovoljnim uslovima za život.

Recept protiv Helicobacter pilori… Da biste se oslobodili bakterije Helicobacter pilori (Helicobacter), potrebno je samo da napravite ovu čudesnu mješavinu od samo 3 sastojka.

SIMPTOMI

Veoma često zaražene osobe nemaju nikakve simptome infekcije heliko bakterijom, ali kada dodje do razvoja bolesti, simptomi mogu uključivati sljedeće:

Mučnina i/ili povraćanje
Bolovi u želucu i/ili crijevima
Osjećaj težine u želucu
Nadimanje
Brz osjećaj sitosti
Gorušica
Proliv
Loš zadah

Pečenje u gornjem dijelu stomaka

Smjesa se pravi vrlo jednostavno i lako, što ćete imati prilike da vidite u nastavku. Sastojci koji će vam trebati da napravite ovu čudesnu mješavinu su sljedeći i lako dostupni.

Sastojci:

– malo morske soli

– 1 brokoli srednje veličine

– ključala voda

Priprema se na sljedeći veoma jednostavan i lak način, a to je:

Sve što će vam trebati je da u jedan lonac stavite brokoli, ključalu vodu i morsku so. Pustite da se smeša ohladi tako da se brokoli uroni u ključalu vodu.

Konzumira se na sljedeći način:
Kada se masa ohladi, procijedite vodu u drugu posudu da se čuva u frižideru. Ova mješavina se pije svako jutro na prazan stomak pola sata. Koristite napitak 4 nedelje, a zatim napravite pauzu od jedne nedjelje. A onda, ako je potrebno, možete nastaviti sa terapijom.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *