Prirodni napitak za liječenje migrena: MIGRENA NESTAJE U SAMO 10 MINUTA

Zdravlje i ljepota
PODIJELITE SA PRIJATELJIMA!!!

Nitko ne zna što je točan uzrok migrene , ali znanstvenici smatraju da je migrena rezultat abnormalne aktivnosti mozga. Migrena se može pokrenuti i emocionalno i fizički.

Migrena uzrokuje:

Emocionalnih okidača: depresija, napetost, stres i šok.
Hormonalne promjene: menstruacija glavobolje ili menopauze.
Dijetetski okidači: nepravilna prehrana, alkohol, čokolada i pića sa kofeinom.
okoliša aktivira: klimatske promjene, kao i pušenje.
Migrene su intenzivne, tako da morate naučiti kako spriječiti i liječiti ih.

Gotovo svi znaju da ako pate od migrene, trebali piti puno vode. Međutim, možete piti što više vode vaše tijelo može podnijeti, ali mogućnost da se dehidrirati i dalje je prisutan. To se događa zbog niske razine elektrolita bi svoje tijelo kako bi se uklonili velike količine vode. U nekim slučajevima, migrene je glavni razlog za tijelo dehidraciju.

Recept:

Sastojci:

2 žlica himalajske soli
1 šalica vode
Sok od limuna (pola limuna)
Priprema:

Zagrijte vodu, staviti sve u šalicu i uživajte!

Himalajska sol bogata je kalijem, kalcijem, sumpor, željezo, magnezij, i druge važne elemente za naše tijelo. Ovi minerali su vezane uz skladan način tjelesne funkcije, te se lako apsorbira. Natrijev sadržaj himalajske soli je niska, tako da neće biti sol koja zadržava vodu u tijelu. Himalajska vrsta soli jača kosti, regulira količinu vode izvan i unutar tjelesnih stanica, povećava hidrataciju, stvara ravnoteže elektrolita, pomagala pravilnu funkciju metabolizma, uravnotežuje pH razine, i sprečava grčeve mišića.

Ovaj drevni narodni lijek se koristi za mnoga stoljeća. Ljudi koji konzumiraju toplu slanu vodu će dobiti osloboditi od migrene u samo 10 minuta.

Izvor: http://lijekizprirode.com/zdravlje

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *